Wat ons drijft is uw gezondheid
Waarom 't Cocon?
> optimaal ontspannen
> schoon, hygiënisch & betrouwbaar
> vriendelijke & professionele begeleiding
> aandacht voor lichaam & geest
> in hartje Deventer

Praktijkruimte huren?

‘t Cocon bevindt zich in een oude stadsboerderij in het historisch centrum van Deventer. Het is een groot en diep pand met vele mogelijkheden. Via de entree aan de Walstraat komt men binnen in de sfeervol ingerichte ontvangstruimte van ’t Cocon. Ben je op zoek naar praktijkruimte? Voor therapeuten, artsen en masseurs zijn in ’t Cocon een massageruimte en een spreekkamer per uur te huur. De spreekkamer is desgewenst bereikbaar via een aparte ingang en heeft een kleine wachtruimte. In verband met privacy zijn de ruimten goed geïsoleerd en liggen niet direct aan elkaar verbonden.

Wij verhuren:

Massageruimte 1

De massageruimte is volledig uitgerust voor het geven van massages.Er staat een elektrisch in hoogte verstelbare massagetafel, welke is toegerust met alle benodigde accessoires. De ruimte is voorzien van muziekapparatuur (CD speler), een elektrisch warmhoudplaatje voor het verwarmen van olie, een kapstok, een stoel, een verrijdbare kruk en een sidetable. Inclusief gebruik van handdoeken en deken.

Op de vloer ligt marmoleum zodat eventueel morsen van olie geen probleem is.

De sfeer is prettig en de temperatuur behaaglijk.

Massageruimte 2

In deze massageruimte is een eenvoudige massagetafel aanwezig, een wastafel met warm water, muziekapparatuur (CD speler), een elektrisch warmhoudplaatje voor het verwarmen van olie, een kapstok, en een stoel. Inclusief gebruik van handdoeken en deken. Op de vloer ligt vloerbedekking met een bescherm-mat onder de massagetafel. In de ruimte bevinden zich ook een stoomcabine (met douche), infraroodsauna en 2 rustbedden.

De temperatuur kan aangepast worden aan de aard van de therapie/behandeling.

Huurprijs Massageruimtes: € 13,00 per uur (incl. BTW)

’t Cocon
Boek nu
Floating en Levenskunst
Walstraat 58
7411 GN Deventer
0 570 220 543
info@tcocon.nlOpeningstijden
woensdag t/m zaterdag
10.00 - 18.00 uur
zondag
12.00 - 18.00 uur
Open op afspraak
woensdag t/m zaterdag
18.00 - 22.00 uur