Wat ons drijft is uw gezondheid
Waarom 't Cocon floating?
> optimaal ontspannen
> schoon, hygiënisch & betrouwbaar
> vriendelijke & professionele begeleiding
> aandacht voor lichaam & geest
> in hartje Deventer

Praktijkruimte huren?

‘t Cocon bevindt zich in een oude stadsboerderij in het historisch centrum van Deventer. Het is een groot en diep pand met vele mogelijkheden. Via de entree aan de Walstraat komt men binnen in de sfeervol ingerichte ontvangstruimte van ’t Cocon. Ben je op zoek naar praktijkruimte? Voor therapeuten, artsen en masseurs zijn in ’t Cocon een massageruimte en een spreekkamer per uur te huur. In verband met privacy zijn de ruimten goed geïsoleerd en liggen niet direct aan elkaar verbonden. Alleen te verhuren aan gecertificeerde professionals.

Massageruimte 1

De massageruimte is volledig uitgerust voor het geven van massages. Er staat een elektrisch in hoogte verstelbare massagetafel, welke is toegerust met alle benodigde accessoires. De ruimte is voorzien van muziekapparatuur (CD speler), een elektrisch warmhoudplaatje voor het verwarmen van olie, een kapstok, een stoel, een verrijdbare kruk en een sidetable. Inclusief gebruik van handdoek en deken. Een zeer sfeervolle en moderne wc is om de hoek.

Op de vloer ligt marmoleum zodat eventueel morsen van olie geen probleem is. Daarnaast is de sfeer prettig en de temperatuur behaaglijk.

 

’t Cocon floating
Boek nu
't Cocon floating
Walstraat 58
7411 GN Deventer
0 570 220 543
tcocon@live.nlOpeningstijden
dinsdag t/m zaterdag
10.00 - 22.00 uur
zondag
12.00 - 18.00 uur
Open op afspraak
dinsdag t/m zaterdag
18.00 - 22.00 uur