Wat ons drijft is uw gezondheid
Waarom 't Cocon?
> optimaal ontspannen
> schoon, hygiënisch & betrouwbaar
> vriendelijke & professionele begeleiding
> aandacht voor lichaam & geest
> in hartje Deventer

Levenskunst

In ’t Cocon sta jij als totaal mens centraal dit in zowel mentaal als fysiek en emotioneel opzicht. Wij willen jou graag hiermee ondersteunen door middel van:

Therapeuten en masseurs werkzaam in ’t Cocon:

Onder andere onderstaande therapeuten en masseurs houden praktijk in ‘t Cocon.

Michiel Bruintjes

Michiel BruintjesMichiel is Emotioneel Lichaamswerker, Fysiotherapeut en Masseur.

Michiel is al bijna 30 jaar werkzaam als masseur en emotioneel lichaamswerker. De basis hiervoor werd gelegd tijdens zijn opleiding Massage Therapy aan de Swedish Institute te New York. Daarnaast volgde hij diverse bio-energetica workshops en trainingen in meditatie- en yogatechnieken.

 

 

 

Nima Shakyba

Nima Shakyba is Cranio Sacraal Therapeut en Biodynamisch masseur.

Hij heeft sinds 10 jaar een eigen praktijk in Amsterdam en vanaf november 2016 ook in ’t Cocon. Naast zijn 2 opleidingen volgde hij ook diverse trainingen en cursussen (zoals Mindfulness, Zen meditatie, Hatha-yoga, RET, Biodanza, Intuïtieve ontwikkeling, AUM-meditatie en Tantra). Zijn werkwijze is meditatief, met volle aandacht en naar binnen gericht. Zijn benadering is subtiel, in alle openheid, met respect voor ieders eigenheid.

 

 

Gerreke van den Bosch

Gerreke van den BoschGerreke is Ayurvedisch Massage Practitioner.

Gerreke is al ruim 35 jaar met yoga bezig en in aanvulling op de Yoga volgde ze de opleiding Ayurvedisch Massage Practioner.  Ayurveda is een oude Indiase gezondheidsleer. Het woord betekent letterlijk Wetenschap van het Leven. 

 

 

 

 Gerdine Vermeer

Gerdine VermeerGerdine is gediplomeerd sportmasseur en aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.

Puur fysiek gezien is een massage een behandeling die de gezondheid van de (spier)cellen bevordert. Naast sportmassages geeft Gerdine Ontspanningsmassage, Voetreflex- en Stoelmassage.

 

 

 

Marjanne Boven

marjanneMarjanne begeleidt mensen in hun reis door het leven. Eerder deed zij dit in de gezondheidszorg. Momenteel doet zij dit door het geven van healing en massage. Want middels aanraking (zowel energetisch als fysiek), kan er veel in beweging komen. Kun je soms ineens voelen wat er werkelijk in je leeft. Voor het maken van een afspraak kun je Marjanne bellen op telefoonnummer 0570-657073. Wil je meer weten kijk dan op de website van Marjanne.

 

 

 

’t Cocon
Boek nu
Floating en Levenskunst
Walstraat 58
7411 GN Deventer
0 570 220 543
info@tcocon.nlOpeningstijden
woensdag t/m zaterdag
10.00 - 18.00 uur
zondag
12.00 - 18.00 uur
Open op afspraak
woensdag t/m zaterdag
18.00 - 22.00 uur