Wat ons drijft is uw gezondheid
Waarom 't Cocon floating?
> optimaal ontspannen
> schoon, hygiënisch & betrouwbaar
> vriendelijke & professionele begeleiding
> aandacht voor lichaam & geest
> in hartje Deventer

Massage

In ’t Cocon sta jij als mens centraal dit in zowel mentaal als fysiek en emotioneel opzicht. Hierbij past dus massage uitstekend! Na het floaten zijn er voor de ervaren floater diverse massages mogelijk:

Onder andere onderstaande therapeuten en masseurs houden praktijk in ‘t Cocon. Wil je een massage boeken, dan vooraf eerst even mailcontact dit voor een goede afstemming!

Michiel Bruintjes

Michiel BruintjesMichiel is Fysiotherapeut en Masseur.

Michiel is al bijna 30 jaar werkzaam als masseur en emotioneel lichaamswerker. De basis hiervoor werd gelegd tijdens zijn opleiding Massage Therapy aan de Swedish Institute te New York. Daarnaast volgde hij diverse bio-energetica workshops en trainingen in meditatie- en yogatechnieken.

 

 

Gerreke van den Bosch

Gerreke van den BoschGerreke is Ayurvedisch Massage Practitioner.

Gerreke is al ruim 35 jaar met yoga bezig en in aanvulling op de Yoga volgde ze de opleiding Ayurvedisch Massage Practioner.  Ayurveda is een oude Indiase gezondheidsleer. Het woord betekent letterlijk Wetenschap van het Leven. 

 

 

 

 Gerdine Vermeer

Gerdine VermeerGerdine is gediplomeerd sportmasseur en aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.

Puur fysiek gezien is een massage een behandeling die de gezondheid van de (spier)cellen bevordert. Naast sportmassages geeft Gerdine Ontspanningsmassage, Voetreflex- en Stoelmassage.

 

 

 

Anne-Marie Graafland

Anne-Marie Graafland

Anne-Marie Graafland is de drijvende kracht achter de praktijk voor ontspanning en heling. Haar motto is ‘liefdevol loslaten’. Met zachte stimulatie helpt ze je weer in je kracht te komen. Door de kracht van zachtheid begeleidt ze cliënten in het proces van loslaten van fysieke en psychische spanningen. Anne-Marie werkt al meer dan 25 jaar in de gezondheidszorg en heeft ruime ervaring in het verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten.
Naast een reguliere opleiding in de gezondheidszorg heeft Anne-Marie opleidingen gevolgd in aanvullende alternatieve geneeskunde. Anne-Marie is Voetreflexoloog en ze heeft zich bekwaamd in Holistic Pulsing en Stoelmassge.

 

 

 

’t Cocon floating
Boek nu
't Cocon floating
Walstraat 58
7411 GN Deventer
0 570 220 543
tcocon@live.nlOpeningstijden
dinsdag t/m zaterdag
10.00 - 22.00 uur
zondag
12.00 - 18.00 uur
Open op afspraak
dinsdag t/m zaterdag
18.00 - 22.00 uur